Loading...

Kick off van emigreren naar Spanje

Ja daar gaat ie dan, ik ben begonnen!

Gewoon beginnen

Ken je dat, er speelt een idee al tijden door je hoofd en toch ga je niet direct aan de slag? In dit geval het opstarten van een blog. Want ja, ach misschien lukt het je niet of durf je het niet en een ander is toch veel beter dan jij? Tegelijkertijd word je flauw van jezelf omdat je weet dat dit absoluut niet de manier is om iets op te gaan starten.

Het heeft vooral te maken met de dingen op een goede manier willen doen en hoge eisen aan jezelf stellen en onvoldoende overtuigd zijn van je kwaliteiten. We kunnen heel veel redenen bedenken waarom dit is zoals het is, maar dat doen we lekker niet. Want ga je linksom of rechtsom we komen op het zelfde uit en dat is: gewoon beginnen!

Iedereen kan iets veranderen

Alle begin is moeilijk, maar van dat vallen en opstaan leer je ook weer iets. Zo ook met bloggen, als je mee blijft lezen zul je merken dat deze blog steeds beter wordt 😉

In november 2013 hakten wij de knoop door en besloten  te emigreren naar Spanje. Komende zomer gaat de big change plaats vinden en dat nadert met rasse schreden.

Een emigratie of een verhuizing naar het buitenland, op een of andere manier klinkt verhuizing minder heftig, is een stap die je niet dagelijks maakt en voor mij is het ook nieuw!

Het hele proces raakt heel veel gebieden aan waar genoeg over te zeggen en te schrijven is. Voor diegene die geïnteresseerd is en wil volgen hoe het ons vergaat heb ik besloten om een blog te gaan bijhouden. Vooral wil ik laten zien dat het mogelijk is om grote veranderingen in je leven door te voeren en invulling te geven aan de wensen en verlangens die je misschien al jaren hebt. Zo hoop ik voor diegene die een kleine of een grote stap wil maken maar dit om een of andere reden niet doet een steuntje in de rug te kunnen zijn. Wie weet waar het jou brengt!

Waarom weggaan

Waarom gaan jullie emigreren???? Deze vraag heb ik de afgelopen tijd al heel vaak gehoord en beantwoord. Wij wonen nu bijna 7 jaar in Schoorl , zeg maar gerust een van de mooiste stukjes van Nederland. In een prachtige door onszelf verbouwde stolpboerderij, een juweeltje! En toch gaan we weg, ik heb het gevoel dat veel mensen dit niet echt begrijpen. Het wordt niet altijd met zoveel woorden gezegd maar je voelt het in de lucht hangen. En logisch ook, misschien zou ik dat ook wel denken.

Waarom dan emigreren naar Spanje? Ga ik jullie uitgebreid in de volgende blog vertellen, eerst eens kijken of het lukt om deze te publiceren.

Saludos! Ingeborg

Deel dit op:

Leave a Comment


Volg mij op Socialmedia