Loading...

Spaanse Parels

De blog voor Costa Blanca lovers met een Spaanse droom

Genieten van het Spaanse leven

Droom je er ook wel eens over om in het mooie, zonnige Spanje te wonen? Of misschien blijft het niet bij dromen en heb je echt het plan om nu of in de toekomst te emigreren? Dan verslind je vast alles wat er over jouw favoriete land te vinden is, je wilt alles weten toch? In mijn blogs geef ik je een kijkje hoe wij als gezin onze draai vinden aan de Costa Blanca. Natuurlijk deel ik mijn tips en laat ik je meegenieten van de verborgen parels in dit prachtige gebied.

Terug op Hollandse bodem

‘Hoe bevalt het,  terug op Hollandse bodem, alweer gewend?’ thuis en thuis De voeten terug op Hollandse bodem, hoe bevalt het? De rode draad vraag van de afgelopen tijd. […]

Read More
De laatste keer een #nieuweblogonline uit Spanje

De laatste keer een blog uit Spanje, te zeggen, de laatste keer als vaste inwoner van Spanje… Voor alles is een laatste keer Misschien toch niet de laatste […]

Read More
Driving on the Highway

‘looking for adventure and whatever comes your way’ vliegveld De rit naar het vliegveld en terug, hoe vaak zou ik die gemaakt hebben de afgelopen 4 jaar? In […]

Read More

Nieuwsgierig geworden?

Zorg dat je vanaf nu niets meer mist en volg onze blog Spaanse Parels via Social Media.

Volg mij op Socialmedia