Loading...

Healthy

Walk & Talk

Korte wandelcoaching Costa Blanca

Woon je aan de Costa Blanca of vier je hier vakantie en heb je behoefte om jouw verhaal eens te kunnen vertellen? Gun jezelf die kostbare tijd en maak een afspraak met mij voor een Healthy Walk & Talk.

Samen maken we een wandeling van ongeveer 2 uur op een rustig tempo in de prachtige omgeving van Altea.

Een goed gesprek hebben in de omgeving van imposante bergen, turquoise blauwe zee prikkelt je creativiteit en geeft ruimte en rust in je hoofd.

Wandelen zet je letterlijk in beweging, tegelijk geeft dit een enorme stimulans aan mentale en emotionele processen. Endorfine en dopamine zijn de stofjes die vrij komen en geven je een fijn gevoel en nieuwe energie.

De zon schijnt, de zee is blauw alles lijkt aanwezig om het fijn te hebben. Toch knaagt er iets en zit je niet helemaal lekker in je vel en daar baal je van. Tijdens een Healthy Walk & Talk, wandelcoaching kom je tijdens een wandeling snel tot de kern van wat er speelt.

Naast het bieden van een luisterend oor en met behulp van metaforen uit de natuur, stel ik inzichtgevende en stimulerende vragen. Dit helpt om op een andere manier naar je situatie te kijken.

Een Healthy Walk & Talk is geschikt voor alles waar jij het graag over wilt hebben. Een aanrader ook om eens een Levensloop wandeling te maken. Hierbij maken we gebruik van de symboliek uit de natuur en krijg je op een bijzondere manier inzicht op je levenspad. Of welke wegen je wilt volgen.

De voordelen van wandelcoaching

wandelcoaching Costa Blanca
Geeft energie
Inzicht
Inspiratie
Creativiteit
Positieve verandering
In beweging
Rust
Ontspanning
Goed voor humeur
goed voor hart- en bloedvaten

Genieten van een mooi stukje natuur aan de Costa Blanca tijdens een goed gesprek over wat jou bezig houdt? Geef jezelf die kans om nieuwe energie op te doen.

Klik op de onderstaande link voor meer informatie over wandelcoaching of neem contact met me op. Ik spreek graag de mogelijkheden met je door.
Volg mij op Socialmedia