Loading...

Bon Casita

Wil je ook genieten van een zonnig verblijf in onze Bon Casita?

Bon Casita is ons sfeervol 2-3 persoons gastenverblijf met adembenemend uitzicht op bergen en zee.

Een jaar geleden zijn we gestart met de bouw van ons droomhuis in Spanje. Een groot stuk grond met een afbraakhuis erop en een paar afgravingen. Alsof er een bommetje op was gevallen… dat was het startpunt.

Geduld is een schone zaak, dit werd eerst behoorlijk op de proef gesteld met het verkrijgen van de vergunningen.  Daarna met de enorme bergen werk die zijn verzet door onze fantastische Spaanse bouwvakkers. Inmiddels staat er een droomhuis. Met ernaast een klein droomhuisje, onze Bon Casita als in ‘goed huisje’. Wanneer je in Spanje woont is het heel praktisch om een vakantiehuis of gastenverblijf te hebben. Vrienden en familie vliegen met regelmaat ‘in’ om ons te bezoeken en even lekker op vakantie te zijn. Extra ruimte is dus geen overbodige luxe.

Met het vorderen van de bouw borrelde bij mij het idee om het huisje ook te gaan verhuren. Zo’n mooi huisje in mediterrane sfeer is toch zonde als dat het meeste van de tijd leeg staat? Daar kunnen meer mensen van meegenieten. Vroeger had ik altijd het idee om een camping te beginnen dat leek me zo leuk (ben ik al een tijdje van afgestapt hoor ;-). Toch het idee om gasten op een leuke manier te ontvangen en een mooie tijd te bezorgen blijft altijd in mijn achterhoofd hangen. Dus zo…

Ons vakantiehuis in Spanje is een heerlijk verblijf geworden geschikt voor 2-3 personen. Het natuursteen gebruikt voor binnen en buiten geeft het huis de mediterrane uitstraling wat je graag ziet in Spanje. Voorzien van verschillende terrassen waar je altijd een fijn plekje vindt met een koel glas in de hand. De zon achter de berg zien verdwijnen tijdens een late BBQ op een zwoele avond…zie je het al voor je?

VRAAG VANDAAG NOG NAAR DE BESCHIKBAARHEID!

en ik neem snel mogelijk contact met je op
Adios Ing
Volg mij op Socialmedia